Italdesign Giugiaro Parcour в детайли

Main July 9, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10860 views | no comments

В този нов видеоклип заместник-председателят на Italdesign Фабрицио Джуджаро разказва за историята на концепцията Giugiaro Parcour, която направи своя дебют на автомобилното изложение тази година в Женева.
Описана като първия суперофроудър, концепцията се задвижва от 5,2-литров V10 агрегат от Lamborghini Gallardo, генериращ 550 к.с., който ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,6 сек.
Giugiaro Parcour се вози на 22-цолови алуминиеви джанти. Предлага регулируемо окачване, което увеличава пътния просвет от 210 мм до 330 мм. Вратите са тип „пеперуда”, изработени от въглеродни влакна. Вместо странични огледала, возилото предлага камери, а на покрива е монтирана трета, която замества огледалото за обратно виждане.
Концепцията има минималистичен интериор с фиксирани седалки и електрически регулируеми педали, волан и облегалки. Монтиран е многофункционален LCD дисплей, който предоставя всички подробности за колата. В горната част на плексигласовото централно табло се намира втори сензорен дисплей, контролиращ климатична инсталация.Видео

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...