Спри и провери с Царски и Чой

Main September 1, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10410 views | no comments

Най-добрите български състезатели в моторните спортове - шампионът по пистов мотоциклетизъм Мартин Чой и многократният рали първенец Илия Царски, откриха първия пит стоп на бензиностанции ЕКО. В обособената зона „Спри и провери“ всеки може да провери основните елементи по безопасността на автомобила си – светлини, течност за спирачки, антифриз и налягане на гумите. Създаването на специални пит стопове по обектите на ЕКО е част от дългосрочната социална кампания „Обади се, като стигнеш!“, която цели увеличаване на безопасността на участниците в движението.
Първият пит стоп бе открит на бензиностанция ЕКО на магистрала „Тракия“ до Ихтиман, като проверките на първите автомобили бяха извършени от механиците от екипа на Илия Царски. Затова и сред първите превозни средства, преминали през зоната „Спри и провери“, бе и състезателният автомобил на многократния шампион.
Всички посетители на бензиностанцията получиха и автографи и съвети по безопасно шофиране от двамата посланици на кампанията „Обади се, като стигнеш!“ - Илия Царски и Мартин Чой.
Следващата седмица зони „Спри и провери“ ще бъдат открити и на други два обекта на ЕКО, намиращи се на ключови места на изходите на София – бензиностанциите на булевардите „Черни връх“ и „Цар Борис III“.

 
Keywords:   ЕКО
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...