„Златен компютър“ за BMW ConnectedDrive

Main September 5, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12215 views | no comments

Читателите на Computer Bild, най-голямото европейско издание в бранша, избраха технологията BMW ConnectedDrive в седемнадесетото издание на конкурса „Златен компютър“, който е аналогичен с нашия „Златен волан на AUTO BILD”. Десетки хиляди потребители гласуваха онлайн, за да определят своите избраници. Технологията на баварската марка спечели в категорията Connected car.
Системата на баварците дава богати възможности за свързаност на автомобила с “умни“ устройства и подпомага шофьора, на когото вече не се налага да държи телефона си в ръка, за да разчита информацията от него. Автомобилът разполага със собствена SIM карта и благодарение на нея собствениците имат достъп до база данни от BMW, както и до денонощен център за обаждания в спешни ситуации, могат да ползват и услугата „консиерж“. Последната е наистина огромно удобство, когато ви се налага да търсите хотел, аптека и какво ли още не. В такъв случай тя изпраща указания директно до навигацията на автомобила.
Специално разработените за BMW приложения гарантират високо ниво на комфорт и максимална безопасност по време на пътуване. Функциите на смартфона ви отиват директно на бордовия дисплей.
Системата е близка до нивото на средностатистически домашен компютър и може да се управлява и с гласови команди. Неин плюс е, че информацията за заобикалящата среда се изчислява в реално време.

 
Keywords:   bmw
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...