Български автомобили за българската пожарна

Main February 5, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10345 views | no comments

Българският автомобилен производител Литекс Моторс предаде днес 27 автомобила Great Wall Н6 Made in България на българската пожарна. Ключовете бяха връчени лично от мениджър ключови клиенти на Литекс Моторс – г-н Ясен Попов, на приемателната комисия към отдела за пожарна безопасност. Най-новият модел на марката - високопроходимият Н6, който вече се произвежда у нас, ще подпомага работата на служителите от отделите „Пожарна безопасност и защита на населението" на територията на цялата страна. Предаването на автомобилите е част от обществена поръчка, спечелена по европейска програма за регионално развитие, с което Great Wall моделите отново се доказват като най-доброто и разумно решение по съотношение цена/качество.
Great Wall Н6 е ново поколение SUV, отличаващ се с модерна визия и просторен и комфортен интериор. Той е перфектен както за градска и извънградска среда, така и за ползване извън пътя. Моделът се отличава от останалите модели в сегмента, като предлага умела комбинация от технически характеристики и високо ниво на оборудване, придаващи допълнителен комфорт на пътниците. Той разполага с 2-литров, рафиниран и икономичен, комън рейл турбо дизелов двигател, с 6,8 л. среден разход, интелигентно 4х4 задвижване, ESP стабилизираща програма, START-STOP система за пестене на гориво, 4-сензорен асистент за паркиране и камера за заден ход, РКЕ безключов достъп и стартиране на двигателя, просторен багажник, сензори за светлина и дъжд, енерго-абсорбиращи брони с хромирани елементи и много др.Агенция Speed-Press

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...