X5 от AC Schitzer със световна премиера в Женева

Main March 6, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10650 views | no comments

През 2013 г. BMW отпразнува старта на новото X5, а тази година компанията има нов повод. Тунерите от AC Schnitzer представят фейслифт на третото поколение X5 на 84-тото автомобилно изложение в Женева.
В Женева AC Schnitzer представя BMW X5 M50d с 430 к.с. (стандартно 381 к.с.) и X5 50i, идващо с цели 525 к.с. (стандартно 450 к.с.), с което доказват, че са достоен тунер, който вярва в основния си принцип – „ Ефективно изпълнение”. С други думи, въпреки че мощността е увеличена, вредните емисии CO2 остават непроменени.
BMW X5 от AC Schnitzer демонстрира своята мощ и чрез уникален звук. Тунерите са монтирали специална изпускателна система от неръждаема стомана и два двойни накрайника, шумът от двигателя ще ви накара да изтръпнете. В същото време потокът от изгорели газове е оптимизиран, така че двигателят работи по-ефективно.
Отличният контакт с пътя се гарантира от ново окачване, което снижава автомобила с 30 мм отпред и 20 мм отзад. AC Schnitzer оборудва X5 с ковани състезателни джанти Type VIII с размери 20, 21 или 22 цола.
Тунерите са обърнали внимание и на аеродинамиката. Предната и задната престилка с интегриран дифузьор подобряват въздушния поток и подчертават атлетичното излъчване на автомобила. Интериорът е изискан, а позицията на седене е повдигната и осигурява по-добра видимост на пътя.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...