Qoros продаде първия си автомобил

Main January 6, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5185 views | no comments

28-годишният шанхайски архитект Ю Мин (защо ли името не ни учудва!) стана първият клиент на новоизлюпената китайска марка Qoros. Припомняме, че тя има претенциите да бъде луксозна и глобална, и дебютира с гръм и трясък на автомобилния салон в Женева през март миналата година.
Архитектът получи новичките ключове за своя Qoros 3 Sedan лично от Волкер Щайнвашер, вицепрезидент на компанията. Това също не бива да ви изумява, защото китайската марка привлече много европейски кадри в екипа си и смята да се бори наистина амбициозно за купувачи от Стария свят. И нищо чудно да успее, защото автомобилът й стана първата китайска кола, получила максимална оценка на европейските краштестове по безопасност.
Както вече ви разказахме, на тазгодишния салон в Женева Qoros ще покаже нов, втори засега в гамата си модел. Предполагаме, че става въпрос за версия с 5 врати на актуалния.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...