Opel Zafira Tourer: Преждевременно разкритие (Видео)

Main May 18, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6550 views | no comments

Въпреки че до международното автомобилно изложение във Франкфурт остават около пет месеца, Opel реши да "подгрее феновете, а и конкуренцията, с онлайн премиерата на изцяло новото поколение на хитовата си Zafira.

Opel представя Zafira не само с изцяло нова визия и цялостно излъчване, но и с ново име- Zafira Tourer, което придава на модела още малко повече изтънченост. Многофункционалнт превозвач идва с оптимизирана версия на познатата Flex7 система на седалките, при която по-специално внимание обърнато на втория ред седалки, където са оформени три отделни позиции. Пътниците на втория ред ще могат да се възползват и от допълнителен комфорт, благодарение на новата функционалност Lounge Seating.

Видео

Новата Zafira Tourer идва с вместимост на багажника от 710 литра при петместна конфигурация на интериора (+65 литра в сравнение с актуалната версия на модела), а при необходимост и при сгъване на всички задни седалки, полезният обем може да бъде увеличен до 1860 литра (+40 литра). Допълнителна гъвкавост в интериора се постига и чрез лансирането на познатата от Meriva модулна средна конзола FlexConsole.

В екипировката на Opel Zafira Tourer ще могат да бъдат открити редица високо технологични системи, като адаптивната система за контрол на окачването FlexRide, Driver Assistant, адаптивен круз-контрол със система Collision Mitigating Braking, система за разпознаване на пътните знаци и други.

При появата си на пазара през есента на тази година Opel Zafira Tourer ще се предлага с три мощностни версии на двулитровият CDTI турбодизелов задвижващ агрегат, познат от Astra и Insignia. Преложенията са 110, 130 и 165 консик сили. Бензиновите мотори са два- 1.4 литров ECOTEC със 120 и 140 конски сили. Предавателните кутии също са две- шестстепенни механична и автоматична.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...