Kia пуска специална марка за Китай

Main April 23, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7885 views | no comments

Корейската марка Kia и китайският й партньор Dongfeng Yueda Kia (DYK) представиха в Шанхай новата си марка Horki, предназначена за местния пазар. Името й идва от сричките Hor (показва китайския произход на марката) и Ki (шофиране на автомобил).
Моделите от новия бранд ще бъдат разработени според вкуса на китайските купувачи, но ще бъдат в ниския ценови диапазон, докато Kia ще се ориентира към по-спортния имидж.
Първият модел под знака на Horki е концепцията DYK, която бе показана на салона в Шанхай. Моделът е изграден на базата на новото поколение на седана Cerato. Засега няма коментари относно серийното бъдеще на автомобила.
Представители на компанията са заявили, че в гамата на Horki ще се акцентира и на моделите с алтернативно задвижване. Не се уточнява дали ще бъдат хибриди, или електромобили.
Първите автомобили от новата марка ще бъдат готови към 2015 г. Ще ги произвеждат в заводите на Kia и DYK в провинция Цзянсу.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...