Специално Ferrari препуска към Париж

Main September 26, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 23390 views | no comments

Ferrari 458 Speciale A (A като Aperta) ще краси щанда на италианската марка на салона в Париж. Новата лимитирана серия е посветена на успеха, постигнат от модела със същия номер, получил редица международни награди и постигнал победи на пистите на състезания от ранга на 24 часа на Льо Ман, 24 часа на Дайтона и 12 часа на Себринг.
С него могат да се сдобият само 499 колекционери. Специалното издание е най-мощният спайдър в историята на черните кончета. Алуминиевият му сгъваем покрив прави своите упражнения за 14 секунди и свежда разликата с масата на версията купе до едва 50 кг.
Под капака му е монтиран най-мощният атмосферен V8, правен някога от Ferrari. Разчита на внушителните 605 „коня“ и е с литрова мощност 135 к.с./л. В размер на 540 Нм е макс. въртящ момент, достъпен при 6000 об/мин, а нивото на вредните емисии е 275 г/км.
Това конче, облечено в специална жълта ливрея, спринтира от място до 100 км/ч за едва 3,0 сек и обикаля Fiorano за 1,235 мин.








 
Keywords:   ferrari
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...