Концепцията Friend-Me направи европейски дебют във Франкфурт

Main September 10, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7815 views | no comments

Дръзката визия на марката за това как ще изглежда следващото поколение седани предлага вълнуваща моментна снимка на автомобилната линия през идните години.Иновативната Friend-Me концепция направи европейския си дебют във Франкфурт. Тя комбинира спортни и динамични нови дизайнерски характеристики с интериор, който демонстрира най-новата визия на Nissan за вградените в автомобила технологии и забавление. И въпреки футуристичното си усещане, Friend-Me e замислен и проектиран така, че да е достъпен за всички.
Friend-Me предлага дързък, динамичен вид, комбиниращ драматични извивки със сложни детайли. Дизайнът се отличава с поразителни детайли, като LED светлините, които следват уникалния светлинен подпис във формата на бумеранг. 20-инчовите колела са с усукан 5-спицов дизайн, който усилва впечатлението за движение, а гланцираните черни въздушни отвори в самите спици на джантата спомагат за по-доброто насочване на въздушния поток около автомобила. Задната част на Friend-Me включва повече драматични елементи, в това число характерни за автомобилните състезания подподов канал за насочване на въздушната струя и светлинни елементи във формата на бумеранг.
Пътническото купе е доминирано от уникална централна конзола, която минава по цялата дължина на пътническото отделение. Дисплеите в Friend-Me могат да се конфигурират според личните предпочитания на всеки отделен пътник. Технологията включва и модерна IT система, която позволява на пътуващите да споделят информация, снимки и музика от своите преносими устройства.
Задвижването на Friend-Me е поверено на ефикасен PureDrive хибриден тракт, който предлага изключителна икономия и емисии и осигурява пъргави динамични характеристики.

 
Keywords:   nissan
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...